Mes&Vork valt in de prijzen

Mes&Vork is in de prijzen gevallen met het speciale gerecht, ontwikkeld door de chefkok.

13-01-14


Naar jaren ervaring was het tijd voor Chefkok Marten Partout om een te experimenteren met nieuwe kooktechnieken. Restaurant Mes&Vork was de ideale plek om deze experimenten te testen met het breden publiek. Eén van deze gerechten is in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse terugkerende prijs; Petit Prix.

Het deconstructive gerecht van Marten bestaat eigenlijk uit één gerecht dat op verschillende manieren is bereid. Door deze smaken los van elkaar te eten, verandert dit in een ware smaaksensatie. Kom het speciale gerecht proeven bij Mes&Vork. Deze hele maand staat in het teken van dit speciale gerecht.


Ga terug

Wist je dat?

Het pand van Mes&Vork is gebouwd in 1842 en werd vroeger gebruikt als postkantoor. Sinds 1980 hebben er verschillende winkels in gezeten en sinds 2004 is het ons pand geworden.